Lessen

Naailes

 

Let op! momenteel is de naaigroep vol en kun je je niet aanmelden. Ben je geïnteresseerd, laat mij dit dan weten via e-mail, dan houd ik je op de hoogte wanneer er weer ruimte is.

 

Elke maandag avond kun je aansluiten bij de naailessen aan de keukentafel (m.u.v. schoolvakanties).

De lessen zijn voor beginners en gevorderden, je werkt aan je eigen projecten, maar bovenal is het gezellig!

 

Je kan tijdens de lessen van alles leren. Of het nu een kussen, knuffel of kledingstuk is, je wordt stap voor stap begeleid vanaf het overnemen van het patroon op stof, tot aan het eind product.

 

De naailessen zijn:

- gericht op jouw persoonlijke wensen

- doelgericht

- praktijkgericht

 

Je neemt je eigen naaimachine mee en materialen zoals: stof, spelden, naaigaren en patroonpapier. Er zijn modebladen en patroonboeken aanwezig waar uit je patronen over kunt nemen.

 

Alles op een rij

Wanneer: Elke maandag avond

(m.u.v. schoolvakanties): 19.30 - 21.30 uur

Locatie: Israëllaan 18, 3214EG, Zuidland.

Kosten: € 10,00, incl. koffie/thee

Om de lessen zo toegankelijk mogelijk te houden, betaal je per les. Bij verhindering minimaal 24 uur van te voren afmelden.

 

Privacy

Jouw privacy is belangrijk! Persoonsgegevens zoals bijvoorbeeld je naam, e-mail adres en telefoonnummer worden niet verstrekt aan anderen. Er is een groepswhatsapp voor de naailessen, hier aan wordt je alleen toegevoegd als je er toestemming voor geeft. Als er foto's gemaakt worden tijdens de naailessen, wordt daar altijd toestemming voor gevraagd, ook bij plaatsing van de foto's op op social media.

 

 

Israëllaan 18, 3214EG Zuidland | 06-42582219

Copyright @ All Rights Reserved